مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف زمین از دولت

با سلام و وقت بخیر. یک قطعه زمین مسکونی از پدرم به بنده ارث رسیده که دارای سند دفترچه ای می باشد.
حال با توجه به اینکه به محل زمین رفتم متوجه شدم توسط شرکت دولتی حدود 30 سال پیش تصرف شده.
آیا اقدامی در خصوص رفع تصرف می شود انجام داد؟ یا به اندازه ارزش زمین وجه مطالبه کرد؟ و در خصوص اجرت المثل چگونه محاسبه می شود. با تشکر از وکلای محترم و وقتی که می زارین

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

چنانچه اون شرکت دولتی در راستای اجرای طرح‌های ملی اقدام به تصرف کرده باشد طبق قانون باید قیمت روز ملک و خسارات و اجرت المثل را پرداخت کنه و اگر بدون مصوبه دولتی تصرف کرده باشد باید خلع ید واقع شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردند و سپس از تمام ورثه وکالت بگیرید و
و اگر شما سند مالکیت داشته باشید
باید دادخواست خلع ید را به طرفیت متصرف اقامه نمایید