مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره دیه

سلام و عرض احترام
سوالی داشتم خدمتتون و اون اینکه من همسرم قبل از عید تصادف کرده و شیشه خورده های ماشین رفت تو چشمش و دکتر شیفت که بیمارستان بود برای بررسی شکایت و خلاصه پرونده که بهمون داد ببریم پزشکی قانونی و دادگاه برای گرفتن دیه نوشته که جسم خارجی داخل چشم بوده و بیرون اورده شده همین و ذکر نکرده که چشم آسیبی دیده بود یا نه الان با این توضیح دادگاه برای ما دیه تعلق نگیره و وضع میکنه؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اعتراض به نطریه بزنید یا اصلاحیه بزنه یا بفرستن مجدد پزشکی قانونی