مشاوره حقوقی رایگان - دیه و اجرا

سلام
اگر در پرداخت دیه بیمه تعلل کند یا برای پرداخت اذیت کنه، آیا قاضی اجراِی احکام میتواند از حساب بیمه نزد بانک ها دیه را برداشت کند؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، واحد اجرای احکام چنین اقدامی را انجام نخواهد داد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید دید دلیل و منشا دیه فعل عمدی یا غیر عمدی است
اگر عمدی باشد یک سال تمام شمسی
و اگر غیر عمد باشد دو سال تمام شمسی فرصت برایی پرداخت دیه وجود دارد
از ظاهر امر پیداست موضوع شما مربوطه به دیه تصادف جرحی غیر عمد می باشد از این رو بیمه می تواند طی دو سال این مبلغ را پرداختت نماید هرچند صحبت و ارتباط بیمه گذار نیز در این قضیه بی ارتباط نیست