مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. من الان به مدت دو سال تو عقد هستم و الان به مدت 4 ماه که با شوهرم به مشکل خوردم و برای گرفتن نفقه اقدام کردم آیا نفقه به من تعلق میگیره یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" اگر آماده تمکین عام و خاص از شوهرتان بوده باشید و همسرتان به دلیل عدم تهیه مسکن از تاریخ وقوع عقد ، موجبات تمکین شما را از شوهرتان فراهم ننموه باشند به شما در اینصورت نفقه از تاریخ وقوع عقد نکاح تعلق می گیرد .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شما هنوزدوشیزه هستیدبه عبارتی هنوزعروسی نکردیدودرخانه پدری زندگی می کنید نفقه به شماتعلق نمی گیرد.موفق باشید