مشاوره حقوقی رایگان - پاسخ به اظهارنامه

من یک اظهارنامه از همسرم دریافت کردم که اول یکسری اتهام زده به من و بعد خواسته اصلی که تمکین میباشد را مطرح نموده ، اگر پاسخ من به اظهارنامه فقط در مورد تمکین باشد و در مورد اتهام ها سکوت کنم یعنی اتهام هارو پذیرفتم یا بطور ضمنی تایید کردم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

خیر به این معنا نیست قاعدتا و لی باید توضیح بدید چه اتهام هایی هست تا بتونم بیشتر راهنمایی کنم.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اصلا به اظهارنامه پاسخ ندهید و پاسخ به آن را به زمان حضور در دادگاه و نزد مقام قضایی موکول نمایید .
در خصوص عناوین اتهامی خیر ، عدم پاسخگویی شما به معنی قبولی ضمنی نمی باشد .