مشاوره حقوقی رایگان - زنا

سلام خسته نباشید بنده سال 95بود با پسری آشنا شدم تو فضای مجازی از بنده درخواست کرد که همو ببینیم بیشتر آشنا بشیم من با این آقا قرار گذاشتم ولی ایشون تو قرار اول ازاله بکارتمو ازم گرفت اونم به زور من از ترس به خونوادم عنوان نکردم حدود یک سال گذشت از این موضوع من از این آقا به عنوان زنای به عنف شاکی شدم ولی قاضی رای به زنای با رضایت داده و داخل حکمم قید شده که فریب خوردم آیا می تونم ارش البکاره مو از این آقا بگیرم داخل حکم چیزی از پرده بکارت نزده لطفا راهنماییم کنین با وعده ازدواج قاضی تو حکم زده که فریبم داده

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله اگر همزمان به این موضوع اشاره نشده است از طریق محکمه می توانید ارش البکاره را بخواهید