مشاوره حقوقی رایگان - ازاله بکارت

سلام ، من با یکنفر آشنا شدم ، بعد از مدتی مرا به خانه اش دعوت کرد و چون بسیار سرشناس بود و وجهه اجتماعی بالایی داشت و مدتی میشناختمش و بهش اعتماد کرده بودم ، قبول کردم، قرار نبود کار خلاف عرف انجام بدهیم، و فقط میخواستیم صرفا صحبت کنیم و کمی در مرتب کردن و انجام کارها بهشون کمک کنم، ولی بعد از همه ی انجام این کارها، من رو به اتاق خواب بردن و به زور بهم تجاوز کردن، من باکره بودم و درد زیادی کشیدم و پرده بکارتم رو زده، میخواستم شکایت کنم، تهدیدم کردند، که دختر مثل تو توی قبرستونا زیاد خوابیده، 5 تومن میدم دو نفر دخل خودت و خانوادتو میارن و متاسفانه من همون هفته اول از ترس اینکه حرفاشو عملی کنه شکایت نکردم، ولی الان 2 ماه گذشته میخوام برم شکایت کنم،مادرم همه چیزو فهمیده، چتهای واتساپش و و بعضی تماسهاش موجود هست، خیلی هم ادم سرشناس و معروفی هست ، اگر من شکایت کنم آیا خودم رو مجازات میکنند علارقم اینکه تمایلی به اون کار نداشتم ، و خیلی تقلا و سر وصدا کردم، حتی جیغ میزدم بهم میگفت جیغ نزن همسایه ها صداتو میشنون، واقعا 2 ماهه که حالم خوب نیست، و میترسم شکایت کنم نتونم ثابت کنم که به زور بوده و برای خودمم بد بشه، تروخدا راهنماییم کنید.
اگر ثابت بشه که به زور و تجاوز بوده ارش البکاره و مهرالمثل به من تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله در صورتی که بتوانید اثبات نمایید که ایشان شما را با عنف تجاوز نموده است زنا ثابت است علاوه بر محکومیت کیفری به ارش البکاره و مهرالمثل نیز می‌توانید ایشان را محکوم نماید در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره تلفن موضوع را مطرح تا توضیحات بیشتر به شما ارائه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما مجازات نخواهید داشت و حتما شکایت تجاوز به عنف و مهرالمثل و ارش البکاره و تهدید به قتل را اقامه نمایید جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال شما نشان می دهد که در این خصوص علم دارید، می توانید شکایت نمایید و طبق اظهارات شما بله. می توانید تماس بگیرید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله شمازودتر باید شکایت کنید وتقاضای ارجاع به پزشکی قانونی بدهید ودرصورت اثبات تجاوز ارش البکاره به شما تعلق می گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بتوانید تجاوز به عنف را اثبات نمایید علاوه بر مجازات ارش البکاره و... نیز تعلق میگیرد نسبت به تهدید نیز شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله شکایت کنید اون موضوع هم قابل اثبات است همه چیز هم تعلق میگیرد و مجازات هم میشود قطعا