مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

من21سالمه دوساله بایه آقایی دوستم ایشون دختری منو گرفتن و بهم قول ازدواج دادن ودوساله باهام رابطه داریم الان من متوجه شدم با دخترخالشون میخان عقدکنه و منو ول کرده وزیر همه حرفاش زده من الان بعد از دو سال میتونم از ایشان شکایت کنم و درخواست مهرالمثل یا ارش البکاره بهم میرسه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید شکایت نمایید

ولی مهر المثل به شما تعلق نخواهد گرفت اگر

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
هرگاه شرط عدم دخول کرده باشيد و آن جوان بر خلاف شرط عمل نموده استحقاق مهر المثل دارد و اگر هر دو توافق بر دخول کرده ايداستحقاقی ندارد.؛با استناد به تبصره 1 ماده 658 قانون مجازات اسلامی 1392 و قاعده ی فقهی {لا مهر لبغی} نظر برخی فقها و اینکه خود زانیه اقدام به زنا و زوال بکارت نموده است معتقدند: به زانیه باکره که با رضایت زنا کند نه ارش البکاره تعلق می گیرد نه مهرالمثل و منظور از {...چیزی ثابت نیست} در تبصره ماده 658 قانون فوق الذکر را اعم از ارش البکاره و مهرالمثل می دانند.
حسب مورد خاص خودتان مشاوره تلفني نماييد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر با رضایت بوده به نظر قابل مطالبه نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه رابطه با رضایت شما بوده به همین دلیل در صورت شکایت دادگاه برای هر دو شما مجازات تعیین خواهد کرد و از طرفی مهرالمثل و ارش تعلق نمی گیرد.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که رضایت در این عمل داشته بودید متاسفانه خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام چون این اتفاق با رضایت شما افتاده است این موارد به شما تعلق نمی گیرد