مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق بیمه کارمند

با سلام اینجانب ظ. کارمند رسمی سازمان بهزیستی دارای 24 سال سابقه خدمت رسمی در این سازمان می‌باشم بنده قبل از استخدام رسمی حدود 4 سال بعنوان داوطلب در خود همین سازمان مشغول به خدمت بوده که دارای مدارک لازم در این خصوص می‌باشم لطفا راهنمایی کنید چطور بتوانم سازمان را وادار به پرداخت حق بیمه آن سالها بکنم یا خودم بیمه آن چهار سال را پرداخت نمایم که مشمول سوابق خدمتی اینجانب بشود

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سازمان تامین اجتماعی باید قبولدکند که نمی کند مگر در خواست بدید که بیمه آن چهار سال را حاضرید با خسارت تاخیر این 24 سال به تامین اجتماعی پرداخت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق بیمه پیگیری کنید اگر امکانپذیر نبود از طریق دیوان عدالت اداری