مشاوره حقوقی رایگان - خلافی بیش از الباقی

با سلام
خودرویی خریدم و تمام مبلغ را پرداخت کردم به جز 10 میلیون تومان که برای سند نگه داشتیم.
الان فروشنده برای سند زدن نمیاد و متوجه شدم که خودرو 20 میلیون تومان خلافی داره.
اگر برای الزام به تنظیم سند اقدام کنم و باز هم فروشنده حاضر نشه آیا باید من خلافی را پرداخت کنم؟ تسویه خلافی خودرو پیش از سند به چه صورت خواهد بود باتوجه به اینکه الباقی مبلغ خودرو کمتر از خلافی است.
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر الزام ایشان به پرداخت میسر نباشد با اجازه دادگاه خودتان هزینه می کنید سپس از اموال ایشان معادل طلب خود توقیف می نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما خلافی را پرداخت میکنید و سپس مطالبه وجه میدهید