مشاوره حقوقی رایگان - خلافی خودرو بیش از الباقی مبلغ خودرو

با سلام
خودرویی خریدم و تمام مبلغ را پرداخت کردم به جز 10 میلیون تومان که برای سند نگه داشتیم.
الان فروشنده برای سند زدن نمیاد و متوجه شدم که خودرو 20 میلیون تومان خلافی داره.
اگر برای الزام به تنظیم سند اقدام کنم و باز هم فروشنده حاضر نشه آیا باید من خلافی را پرداخت کنم؟ تسویه خلافی خودرو پیش از سند به چه صورت خواهد بود باتوجه به اینکه الباقی مبلغ خودرو کمتر از خلافی است.
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید خلافی را صفر کنید و تعویض پلاک کنید و سپس علیه وی دادخواست دهید اما اگر وکالت تعویض پلاک ندارید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به انجام تعهد و تنظیم سند رسمی دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت الزام به تنظیم سند و پرداخت خلافی می توانید دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هنگام تعویض پلاک باید خلافی تادیه شود
علیه فروشنده میتوانید دادخواست دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تسویه خلافی خودرو بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای الزام به تعویض پلاک اقامه کنید و اگر مجبور به پرداخت خلافی شدید بعدا مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید خلافی مورد نظر را پرداخت نماید و بعد از آن به طرفیت طرف مقابل دادخواست بدهید می توانید از ارسال اظهارنامه نیز استفاده کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ضمن الزام به تنظیم سند الزام به پرداخت خلافی را نیز بخواهید . سپس اگر پرداخت نکرد اموال وی را توقیف نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وکالت دارید خودتان خلافی را پرداخت کن و سند برن و بابت ان 10 میلیون ازش شکایت کن اگر وکالت نداری دادخواست الزام به سند بده

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

با سلام در صورت قید این مطلب در قرارداد می توانید درخواست الزام به تنظیم سند بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما میتوانید خلافی را صفر کنید و تعویض پلاک کنید و سپس علیه وی دادخواست دهید اما اگر وکالت تعویض پلاک ندارید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به انجام تعهد و تنظیم سند رسمی دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکالت دارید که خودتان خلافی را پرداخت کنید تا بتوانید تعویض پلاک کنید و بعد دادخواست مطالبه وجه بدهید اگر وکالت ندارید دادخواست الزام به پرداخت خلافی زمان تصرف والزام تنظیم سند بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به تنظیم سند و پرداخت خلافی مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خود فروشنده باید خلافی خودرو و عوارض و مالیات را پرداخت نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام دادخواست الزام‌به تنظیم سند و پرداخت خلافی خودرو مطرح نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،دادخواست الزام به تنظیم سند وهمراه با مطالبه ده میلیون را بدهید وخلافی بعهده فروشنده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مبلغ خلافی با فروشنده است تا تاریخ معامله و بعد از معامله با شما خواهد بود در خصوص تنظیم سند نیز می توانید از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
می توانید از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید