مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

باسلام. من حدود سه ماه پیش یه ماشین 206داشتم با یه پژو معامله کردم سر به سر اون 206فروخته به یکی دیگه الان ماشین پژو اتاق تعویض در اومده بعدش ماشین روزی که قولنامه کردیم نگفت توقیف پلاک به علت حرکات نمایشی و خلافی بالا الانم خودش جواب نمیده صاحب سند و پلاک هم نه ادرسی میده نه چیزی الان موندم چی کار کنم موتور ماشینم 20میلیون خرج کردم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام بسته به مفاد قرار داد میتوانید فسخ و یا مطالبه خسارت کنید ابتدا تامین دلیل کنید