مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

من مجردم حدود 1 سال پیش با خانمی آشنا شدم که ادعا کردن جدا شدن ولی بعد از 3 ماه گفتن که جدا نشدن ولی وکالت بلاعزل طلاق داشتن و تمام مهریه رو بخشیده بودن بعد از به علت بدیه حالت روحیشون دلم سوخت ولی متاسفانه رابطه جنسی شکل گرفت و منجر به حاملگی و کورتاژ شد بعد از این داستان خواستم تموم کنم که فهمیدم داستان مارو شوهر خانوم میدونن و خانوم منو تهدید به خودکشی کرد و همین کارم کرد بعد از خودکشی من بشدت ترسیدم و مجبور شدم در این رابطه بمونم اردیبهشت امسال صیغه طلاق خونده شد و این خانوم الان میگه یا باید منو بگیری یا شکایت میکنم و از من فیلم و ویس داره و هر روز منو تهدید میکنه میخواستم ببینم حکم من چیه چون به من میگه جفتمونو اعدام میکنن و من باید چیکار کنم ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

ایشان به شما حرام ابدی است و حق ازدواج ندارید چون شوهردار بوده