مشاوره حقوقی رایگان - ملی یا غیر ملی بودن اراضی

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت وکلای محترم
در اجرای اصلاحات اراضی و ملی شدن مراتع و جنگلها و اراضی خارج از محدوده شهر ها ، بعضی از مالکین اراضی غیر موات به دادگاه شکایت کردند و دادگاه هم از مقداری از اراضی ملی شده فلان پلاک ثبتی را به میزان 24 هکتار جزو مستثنیات قلمداد و رای به مالکین میدهد . پس از انجام مکاتبات طولانی،
اداره منابع طبیعی این مستثنیات را به استناد ماده 10 قانون زمین شهری به وزارت راه و شهرسازی تحویل داده و به مالکین گفته است که شما بروید از وزارت راه و شهرسازی زمینیان را بگیرید . سوال این است که مستثنیات هم مگر جزو اراضی ملی بوده که منابع طبیعی نتوانسته مستقیما به مالکین بدهد و الزاما باید به وزارت راه و شهرسازی منتقل میکرد تا مالکین بتوانند برای اراصی سند بگیزند . وزارت راه و شهرسازی هم زیر بار نمی رود

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی با محل زمین شما دارد ممکنه در داخل محدوده شهر باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

بله اگر زمین در محدوده داخل شهر باشد مرجع تصمیم گیرنده در مورد زمین ها ، سازمان راه و شهرسازی می باشد و ...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اراضی مزبور در محدوده شهر قرار گرفته و امور آن از اختیار منابع طبیعی خارج و بر عهده مسکن و شهرسازی ست ...