مشاوره حقوقی رایگان - اراضی مستثنیات

سلام
من یک استشهاد نامه محلی دارم ک تایید میکند من مالک حدود 40 هکتار اراضی کشاورری هستم ک این استشهاد نامه به مهر و امضای شورای شهر هم رسیده اما منابع طبیعی 7.5 هکتار را جز مستثنیات تشخیص داده است
حال سوال من اینجاست ک ایا من میتونم این 7.5 هکتار را معامله کرده و بفروشم یا خیر؟
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مالکیت شما محرز باشد آری امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مالکیت شما اثبات گردد

شما باید ابتدا حسب مورد دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 ( کمیسیون ماده واحده ) و افزایش مستثنیات یا دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی و اثبات مالکیت به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید
و باید درخواست کارشناس رسمی را نمایید
و باید مشخص گردد که آیا اراضی دارای پلاک ثبتی میباشد یا خیر
و شما باید اثبات نمایید که زمین در سال های قبل دارای آثار احیا و کشت و عمران بوده است تا دادگاه حکم به مستثنیات بودن زمین صادر نماید و .... جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید در این خصوص ابتدا می بایست مالکیت اثبات گردد و سایر موضوعات نیاز به بررسی و گفتگو دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید علیه اداره منابع طبیعی طرح دعوی کنید و بعد از تعیین تکلیف می توانید انتقال دهید.
در حال حاضر با توجه به اینکه منابع طبیعی مدعی مالکیت است امکان فروش برای شما وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این هفت و نیم هکتار اگر منابع ملی معرفی شده شما نمیتوانید بفروشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تنها در صورتی قابل نقل و انتقال است که مالکیت شما احراز شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
استشهادیه مدرکی قوی دال بر مالکیت شما نمی باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

استشهادیه به تنهایی دلیل بر مالکیت نمی شود دادخواست اثبات مالکیت بدهید علیه منابع طبیعی

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما اول حکم کمیسیون مربوطه در منابع طبیعی را بگیرید و حدود انرا مشخص کنید بعد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله البته توجه داشته باشید که باید سهم بفروشید نه هکتار، و دیگر آنکه در هر شهر، هر من مبذر با دیگر شهر ها متفاوت است