مشاوره حقوقی رایگان - جواز دفن

با سلام و وقت بخير
بنده مادرم ١ سال پيش در يكی از كشور امارات متحده عربي فوت كردن و جنازه برای دفن به ايران آورده شد.
با توجه به اينكه ايشان بيمه عمر بوده اند الان برای گرفتن حق ايشان به بيمه مراجعه كرده ايم كه يكی از مداركی كه از ما خواسته اند جواز دفن بوده كه متاسفانه الان بين مداركی كه از سفارت ايران در دبی گرفتن نبوده؛
گواهی فوت، مدارك بيمارستانی موجود ميباشد
اما مامور بيمه می گويند بدون جواز دفن متوفی خاک نميشود؛ اين در حالی است كه هيچكدام از اعضای خانواده و فاميل كه همراه متوفی به ايران امده اند اين جور فرمی (جواز دفن) را نديده اند و چيزی به ياد ندارند.
سوال اينجاست ايا امكان دريافت مجدد يا المثنی جواز دفن از ارگان خاصی وجود دارد يا خير ؟
با تشكر.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام به محل دفن مراجعه کنید