مشاوره حقوقی رایگان - جواز دفن و مدارک همسر شخص فوت شده

با سلام. در روند پرونده ارث پدر همسرم بعد انحصار وراثت ایشان و انجام امور پرونده ، پدربزرگ همسرمم که یکی از وراث حساب میشدن ، فوت شدن
حالا برا انحصار وراثت ایشان به عنوان ذینفع اقدام کردیم اما مشکلی که پیش آمده اینکه همسر ایشان یعنی مادر بزرگ همسرم قبل همسرش سال 76 فوت شده ، اما مدرک جواز دفن اش رو نداریم . حتی اسمشون در شناسنامه همسرشون هم نیس . باید به کجا مراجعه کنیم برا گرفتن جواز دفن و مدارک ایشون ؟
با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کار شما نیست وکیل متخصص و کاربلد میطلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر اسم شان در شناسنامه همسر قید نشده احتمالا کلا این ازدواج به ثبت نرسیده است که بدوا باید در خصوص اثبات وقوع نکاح فی مابین این دو اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال می توانید موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و سپس دادخواست دهید خطاب به شورای حل اختلاف محل آخرین اقامتگاه متوفی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید نسبت به اثبات زوجیت اقدام تا ازدواج انها در شناسنامه ثبت شود . سپس برای ارث اقدام کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کد ملیشو به اداره ثبت احوال بدهند معلوم میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید نسبت به اثبات زوجیت اقدام تا ازدواج انها در شناسنامه درج شود و بعد انحصاروراثت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه خودش و همسرش، به دفتر آرامستانی که دفن شده اند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره ثبت احوال یا مرکز ثبت متوفیان بهشت زهرا ان شهرستان یا استان مراجعه شود