مشاوره حقوقی رایگان - جواز دفن

با سلام در خصوص افراد دچار سوختگی یا غرق شدگی که در بیمارستان فوت شده و مدت بستری آنها در بیمارستان کمتر از بیست و چهار ساعت باشد آیا الزاما باید پزشک قانونی جواز دفن صادر کند؟ و صدور جواز دفن این افراد حدودا چند روز اداری طول میکشد؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد زمان زیادی نیاز نیست یکی دو روز