مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص پیامک امنیت اخلاقی

با سلام ماشین بنده را پارسال در هفته نیروی انتظامی به دلیل کشف حجاب سرنشین بغل راننده توقیف شد و به پارکینگ بردند که خلاصه بعد از مدتی رفع توقیف شد .امسال یک ماه پیش پیامک به مضمون کشف حجاب برام ارسال شد و الان دوباره برای بار دوم پیامک کشف حجاب اومده که تا 10 روز به امنیت اخلاقی مراجعه نمایم امروز رفتم که طبق قانون اعلام شده برای بار دوم باید تعهدکتبی اخذ شود میگویند باید ماشین برود پارکینگ چون پارسال توقیف شده این سابقه همیشه برای پلاک شما هست چرا مردم ادیت میکنن اگر خطایی پارسال بوده جریمش دادم چرا باید خطا پاک نشود و همیشه دنبال این باشیم که مردم در استرس باشن ممنون از اینکه وقت شما را گرفتم چون بااین مورد اکثر مردم درگیرن ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

سلام عرض ادب به هرحال نگرانی نداشته باشین جز سوابق برای شما محسوب نمی شود فقط یک تخلف هست