مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب و گرفتن گواهینامه

سلام بنده با دوست دخترم داخل ماشین ددجاده بودیم که پلیس امنیت جلوی ما رو گرفت و کمی صحبت کرد و گواهینامه بنده رو مصادره کرد و گفت برین خونه هاتون فردا باهات تماس میگیرم بیای پلیس امنیت. ضمنا پیامک از plice مبنی بر کشف حجاب داخل ماشین برای بار اول دریافت کردم.آیا مشکلی برای من پیش میایدد؟؟ زمینه ساز پرونده ای میشود؟؟ ماشین توقیف میشود؟؟ چرا گواهینامه رو گرفتن و گفتن برم امنیت؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نگران نباش برو یک تعهد میگیرند که دیگه تکرار نشه و گواهی نامه را باید پس بدهند اگر ندادند شکایت کن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا پیگیری کنید مشکل خاصی پیش نمیاد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر در پیامک ذکر شده به پلیس مراجعه کنید بروید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای ترخیص می بایست صاحب سند و یا وکالت از جانب ایشان صورت گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نگران نباشید و حضورا مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام معمولا بار اول با یک تعهد برطرف میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما صرف حضور رابطه نامشروع نیست
باید دید در چه وضعیتی بوده اید
جای نگرانی نیست برای شما