مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه تمکین

با سلام
باتوجه به اینکه محل کار اینجانب خیابان طالقانی و محل سکونتم میدان هفت حوض می باشد، جهت ارائه اظهارنامه تمکین و ابلاغ آن به همسرم ابتدا به ساکن باید به کجا مراجعه نمایم. با توجه به آدرس های فوق به کدام دادسرا و یا دادگاه بایستی مراجعه نمایم.
ضمنا منزل پدرخانم اینجانب شهرستان می باشد و طبق اطلاعات مکتسبه همسرم بیش از دو هفته هست که بدون اجازه و رضایت و اطلاع اینجانب ترک منزل و فرزندان نموده و به منزل پدر خود رفته و تاکنون برنگشته است.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، محل اقامت خوانده (همسرتان) که در حال حاضر محل اقامت پدر همسرتان در شهرستان است ، ملاک تعیین صلاحیت دادگاه خانواده رسیدگی کننده به دعوی الزام به تمکین است و نه محل سکونت یا کار خواهان (شوهر) ! ضمن اینکه ارسال و ابلاغ اظهار نامه رسمی از طریق هر یک از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی واقع در حوزه قضایی شهرستان محل اقامت همسرتان امکان پذیر است .

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

با سلام در دعاوی محل سکونت خوانده تعیین کننده صلاحیت دادگاه است نه محل سکونت خواهان