مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام مدتی هست که همسرم با شخصی که حدود پانزده ساله پیش نامزد بوده رفت و امد داشته بعداز اینکه من متوجه شدم قبل از اینکه با او صحبتی کنم منزل را ترک کرده و با همون شخص که یه خلافکار اراذل اوباش میباشد رفته و حالا که چند روز گذشته از طرف مادرش متوجه شدم که پشیمان شده و حالا فقط به دلیل اینکه طرف تهدیش کرده که اگه بری میام و هردوی شما رو میکشمو از حرفها خواستم بدونم چطور میتونم قانونی این قضیه رو حل کنم قبلا از راهنمایی شما نهایت تشکر را دارم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا شما شکایت رابطه نامشروع کنید یا همسر شما شکایت تهدید از ایشان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تهدید و رابطه نامشروع بنا به مورد می‌توان اقدام به شکایت نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع از آنها شکایت کنید