مشاوره حقوقی رایگان - قطع بیمه تکمیلی

دخترم تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی من است آیا می‌توانم بیمه اش را قطع کنم مشکل قانونی پیش نمیاد چون بدون اجازه من همراه مادر خانه را ترک کرده در ضمن به سن قانونی رسیده کلاس چهارم دبیرستان است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر می توانید قطع کنید
ولی توجه داشته باشید پرداخت نفقه دختر تا زمانی که ازدواج نکرده است با پدر است حتی اگر دختر در منزل مادرش زندگی کند.
هزینه های درمان نیز جز نفقه است و اگر مشکلی پیش بیاد و نیاز به درمان داشته باشد اگر بیمه نباشد می تواند از شما مطالبه کند.
بنابراین بهتر است بیمه او را قطع نکنید و موضوع را دوستانه حل و فصل کنید.