مشاوره حقوقی رایگان - امضا و اثر انگشت

سلام. فردی 60ساله ام در ظهر حواله ای که مبلغ ان 850میلیون تومان بود و حواله حامل بود بدون اینکه حقیر حواله را دیده باشم و صادرکننده را بشناسم از حقیر در ظهر این حواله امضا و اثر انگشت گرفتن درصورتیکه خدامیدونه من چنین حواله رو ندیدم ضمنا(حقیراهل هیچگونه موادیامشروبم نیستم ونبودم)که بگم درحالت نعشه ازم گرفتن خدامیدونه نقطه دروغ بشما نگفتم چون بخاطرکمکی که ب حقیرمیکنید ب بن بست نخورید اگراین حواله رئ میدیدم صادقانه میگفتم راه حل چیست الان 4سال ازاین موضوع میگذرد وحقیرب 3650میلیاردتومان محکوم شدم لطفا راه حل اینکه مدرکی برای اثبات بیگناهیم ندارم کمکم کنیند.حقیردراستان مازندران. ممنونم ازکوک شماکارشناسان محترم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما در مقابل دارنده سند ، مسئولیت پرداخت خواهید داشت مگر به اکراه و اجبار داشته باشید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اگر رای وقت اعتراض دارد حتما اعتراض کرده ضمن این که در صورتی که امضا نکرده اید حتما باید درخواست استکتاب کنید در صورتی که مواعد اعتراض حقوقی سپری شده باید شکایت کیفری مطرح کنید( اگر امضای شما نبوده و‌جعل شده)

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فرصت اعتراض باقیست اعتراض کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دوست عزیز جهت مشاوره دقیق تر به علت پیچیدگی نیاز به برسی دقیق تر دارید .