مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و گرفتن امضا اثر انگشت و وکالت

شخصی به من پیشنهاد تهاتر خودرو داد بنده هم قبول کردم ولی متاسفانه در قولنامه بابت خودروی خود نوشتم ثبت نکردم و از طرف دیگر آقا به ما وعده 2و 3 روز آینده رو داد که بنده به خاطر اینکه اعتماد کردم صبر کردم و بعد گذشت 1 ماه فهمیدم آقا به همراه نمایشگاهی که قرارداد را تنظیم کرده اند قصد به کلاهبرداری داشته و تمامی مدارک را بر علیه بنده تنظیم کرده اند حتی معامله خودرو بنده را به شخص ثالثی واگذاری داده اند که هم دست کلاهبردار بوده راهنمایی نیاز دارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد در مورد نوع جرم باید دقت کنید تا دعوا رد نشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی و توضیحات بیشتر است اگر بتوانید کلاهبرداری را ثابت کنید میتوانید در دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی مستندات دارد.امکان شکایت کلاهبرداری هست اما باید سوء‌نیت ایشان و‌مانورهای متقلبانه قبل از تحصیل مال ثابت شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سوال ابهام دارد آیا ثمن‌ معامله دریافت شده یا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما قرارداد بیع را امضا کرده اید و در قرارداد ثمن معامله ذکر شده باشد قرارداد صحیح میباشد مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.
می توانید درخواست توقیف خودرو نیز بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه قرارداد صحیح است ،
اظهارنظر قطعی نیازمند برسی بیشتر اوراق و‌ گفت و گوی متقابل است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید بررسی شود و عناصر کلاهبرداری وجود داشته باشد در غیر این صورت در آخر راه به جایی نمیبرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام ارائه مشاوره درست به شما اولا نیازمند مطالعه مدارک شماست ثانیا نیازمند حداقل دو ساعت وقت است پس از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید.
وکیل کشاورز هستم.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست مدارک شما ابتدا بررسی شود تا بتوان اظهارنظر دقیق تری داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبایعه نامه شما باید بررسی گردد تا بتوان پاسخ مناسبی ارائه داد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

باسلام،سوال دارای ابهام می باشد و احتیاج به توضيحات بیشتری است،ولی به نظر می‌رسد قرداد صحیح است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خودرو قابل تهاتری نیست باید اسناد شما را بررسی کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی قابل بررسی است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با همبن مواردی که قید کرده اید دلایل و مدارک خود را جمع آوری کرده و بابت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع می توانید شکایت کیفری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

گفته های شما نیاز به اثبات دارد