مشاوره حقوقی رایگان - امضا و اثر انگشت با فریب

درود بنده دو سال پیش برای مصاحبه به شرکتی رفتم و کارت ملی منو گرفتن و چند روز بعد تماس گرفتن که برای قرارداد برم پنج برگه گذاشتن جلو من گفتن اینا قرارداده متاسفانه من بدون اینکه بخونم از من امضا و اثرانگشت گرفتن و بعد از اون دیگه جواب تلفن ندادن . دوساله هر روز استرس دارم آیا خطر حقوقی بنده رو تهدید میکنه؟آیا اگر مشکلی پیش بیاد من میتونم از خودم دفاع کنم ؟اصلا تا چه اندازه میتونه مشکل ساز بشه؟ پیشاپیش از پاسخگوییتون سپاسگذارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر بود برگه ها را قبل امضا می‌خواندید. انشالا مشکلی نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد سوء استفاده داشته باشند امکان سوء استفاده وجود دارد