مشاوره حقوقی رایگان - اگر خانه را تخلیه کنم و موجر پولم را ندهد چه کاری باید انجام بدهم ؟

با سلام
موعد تخلیه ملک برای بنده یک روز دیگر است و بنده طی یکماه قبل به موجر اطلاع رسانی نمودم و ایشان گفتند در روز تخیله و هنگامیکه کلیه اثاث در خودرو حمل اثاث بارگیری شد و ملک و کلید را تحویل گرفتم یک فقره چک رمز دار به شما می دهم، با عنایت به مورد ذکر شده و از آنجاییکه نامبرده شخص موجهی نیست و بارها در هنگام تعمیرات اساسی بدقولی نموده و اینجانب مجبور به پرداخت شده ام و با تاخیر بسیار طولانی مبلغ را از ایشان پس گرفته ام اعتمادی به گفته ایشان ندارم و از انجاییکه مبلغ ودیعه 80 میلیون تومان می باشد و طبق قرارداد جدید باید همان روز به موجر جدید پرداخت کنم، در صورتی که به هر دلیل ( مثال اشتباه بانک صادر کننده چک در متن چک یا موارد مشابه ) مشکلی در اخذ مبلغ ودیعه بوجود اید، بازپسگیری این مبلغ از نامبرده قطعا موکول به شکایت و طی مراحل قانونی خواهد شد لذا خواهشمند است در خصوص نحوه برخورد با ایشان و راهکار قانونی بنده را راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تا زمانی که موجر مبلغ اجاره را به حساب دادگستری واریز نکند تخلیه اجرا نمیشود.مراجعه کنید به شعبه و تقاضای ودیعه کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام احتیاطی که مد نظر شما ست کاملا منطقی است وبرای تقویت موضوع وتسریع در حل وفصل ان بهتر است شخص ثالث مرضی الطرفین را برای میانجیگری انتخاب ودر حالی که اثاث درخودرو حمل شود با مراجعه به بانک در ساعت اداری صحت صدور چک را احراز سپس اثاث را از منزل خارج نمائید . موفق باشید