مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن ودیعه مستاجر

عرض سلام و خسته نباشید. بنده در شهریور ماه سال 98 روز 12 ام یک واحد آپارتمان اجاره کردم به مبلغ 25 میلیون ودیعه و ماهانه 300 هزار تومان اجاره. 4 ماه مانده به اتمام قرارداد صاحبخانه موجر به من اعلام کردن که خانه شون رو لازم دارن باید بلند شی. منم گفتم چشم‌، صاحاب اختیارین. منم یک ماه مانده به اتمام قرارداد باهاشون تماس‌ گرفتم و گفتم میخوام وسیله جمع کنم، اگر تمدید میکنی قرارداد جدید بنویسیم. گفتن نه. بنده وسیله های خونه رو جمع کردم و آماده کردم و تو این مدت هم تو اون خونه نرفته بودم. فقط وسیله هام بود. تمام اجاره اش رو هر ماه پرداخت کردم بنده ده روز به اتمام قرارداد یک واحد دیگه آپارتمان گرفتم و به صاحب خونه خودم زنگ زدم که من خانه گرفتم نصف پولم رو بده که قولنامه خونه جدید بنویسم. اما ایشون با امروز و فردا کردن ما به هر حال ده تومان دادن که ما قولنامه خونه دیگه رو نوشتیم روز آخر قرارداد بقیه پول رو گفت ندارم بدم و مجبور شدیم اون خونه جدید رو فسخ کنیم. قبلش اعلام کرد خسارت فسخ اون ‌خونه رو میدم و شما تو خونه من یک سال دیگه بشینین. ولی وقتی اومدن تو بنگاه، نه حاضر به این شدن که خسارت بدن و نه حاضر به نوشتن قرارداد جدید میشن. میگن الان پول ندارم بدم یک ماه دیگه میدم ولی قرارداد هم نمی نویسم برای تمدید. الان چند روز هم از قرارداد قبلی ما گذشته و وسیله ما هم تو خونه اش هست.
خواستم ‌بگم در این شرایط باید چیکار کنم؟ چطور شکایت کنم، نکنم. فرصت بدم، ندم بهش. وسیله های خونه ام جمع کرده هست خودش هم آواره. جالب این جاست بهش میگم بابت فرصت یک ماه یک چک به عنوان ضمانت بیار بزار تو بنگاه به مبلغ 15‌میلیون تومان که مانده پول ودیعه من هست. اول قبول کرد چک بیاره حالا بعد دو روز اومده میگه شما اون 10 میلیون و که دادم بهت چون این ماه اجاره نمیدی اون پول رو دوباره بهم برگردون من مبلغ 25 میلیون چک بنویسم بزارم این جا. اصلا عقل مرده انگار کمه. پول خودم رو میخای از من بگیری دوباره بهم چک بدی.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام.شما با تخلیه و تحویل کلید به شورای حل اختلاف میتوانید ودیعه را قانونا مطالبه کرده و توقیف اموال ایشان را نیز بگیرید