مشاوره حقوقی رایگان - آیا بعد از تحویل مسکن مدیرعامل میتواند بعنوان بدهی از بنده وجهی مطالبه کند؟به بهانه ی بدهی قبلی و...

باسلام خدمت شما بزرگواران
بنده بعداز تحویل مسکن از تعاونی مبلغ 1500000تومان بابت کارهایی که میبایست تعاونی انجام دهد و نداد طلب داشتم بعداز مدتی که حتی بلوک مسکونی نبود طبق فایل پی دی اف بنده 1600هزار تومان بدهکارشدم مدیرعامل تا الان فکر میکنم 6 یا 7بار قرارداد جدید به نفع خودش تغییر داده که هر بار مارا ملزم به امضا قرارداد جدید میکرد،الان پیامک جدید فرستاده که بعلت امضا نکردن قرارداد جدید پارکینگ واحد بنده گرفته و مبلغ 30میلیون تومان بدهکار هستم و باید جهت پرداخت بدهی و تکمیل فرم جیم به دفتر تعاونی مراجعه کنم
تقاضا دارم بنده رو راهنمایی کنید که منی که طلبکار بودم چطوری میشه اینقدر بدهکار بشم،آیا مجاز به تعویض چندین قرارداد هستن؟هیچ چیز به نفع عضو نیست واقعا، اقای مدیر عامل نه باما صحبت میکنه و نه جواب پیام و تماس مارو میده یه بنده خدایی رو گذاشته یه مکانی نزدیک ما که از هیچی اطلاع نداره من چکنم با این وضع معیشتی ،خیلی نگرانم لطفا راهنمایی کنید سپاسگزارم خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در خصوص اختلاف با تعاونی می توانید به داوری اتاق تعاون مراجعه کنید...