مشاوره حقوقی رایگان - بد حجابی

سلام وقت بخیر
دیشب منو با دوست پسرم تو ماشین گرفتن بردن امنیت اخلاقی.هرچی گ میگفتیم بابا کاری نمیکردیم قبول نمیکردن..ماشینو بردن پارکینگ ب ماهم گفتن شنبه بیاین پلیس امنیت اخلاقی ک مشاور بشید بعد برین دادگاه واسه تعهد دیگه کاریتون ندارن ماشینم ازاد میشه،راست گفتن؟..جرم رو بد حجابی و پوشش مناسب زدن..الان بریم پیش قاضی واسه چ کاری اخه؟سو پیشینه میشه؟توروخدا مشاوره بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متاسفانه با اتفاقات اخیر قابل ‌‌پیش بینی نیست اما سو پیشینه محسوب نمیشود