مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سیستمی

سلام وقت بخیر بنده تاکسی اینترنتی توقیف خودرو برای بد حجابی کار میکنم به دلیل نداشتن حجاب مسافر برام پیامک اومده تو خودروی شما بصورت سیستمی توقیف میشود منظورش از توقیف سیستمی چیه و باید برای رفع این مشکل چکار کنیم ممنون

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

یعنی قابل معامله و نقل و انتقال نیست و پلاک شما توقیف است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

توقیف سیستمی یعنی خودرو نمی‌تواند از خدمات اداری مانند نقل و انتقال و … بهره‌مند شود.

بر اساس آنچه پلیس اعلام کرده، توقیف سیستمی به مدت 15 روز بوده و چنانچه در این مدت کشف حجابی در خودرو ثبت نشود، خودرو بعد از مدت 15 روز رفع توقیف می‌شود.

اگر برای سومین بار گزارشی از کشف حجاب در خودرو در سامانه پلیس ثبت شود، باز هم پیامکی برای صاحب پلاک ارسال می‌شود. در این پیامک از صاحب خودرو خواسته می‌شود که منتظر تماس ماموران بماند. ماموران پلیس در اولین فرصت با صاحب خودرو تماس گرفته و آنطور که مرکز اطلاع‌رسانی پلیس اعلام کرده، از مالک خودرو می‌خواهند که میان توقیف در پارکینگ یا توقیف با قفل چرخ در محل پارکینگ خانه و … یکی را انتخاب کند. در صورت انتقال خودرو به پارکینگ، باید قبض پارکینگ نیز به ماموران تحویل داده شود.

مدت زمان توقیف خودرو برای بار سوم نیز حدود یک هفته اعلام شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضوری پيگير ماجرا شوید
یعنی در سیستم راهنمایی توقیف است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پلیس امنیت اخلاقی پیگیری کنید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود یعنی قابل نقل و انتقال نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خودرو برای مدت دو هفته توقیف سیستمی می شود و اگر تکرار بشه خودرو توقیف فیزیکی می شود.
توقیف سیستمی مشکلی پیش نمیاد و امکان توقیف خودرو وجود ندارد.
از طریق پلیس امنیت موضوع را پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یعنی در سیستم راهنمایی توقیف است و قابل نقل و انتقال نیست به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

توقیف سیستمی یعنی خودرو نمی‌تواند از خدمات اداری مانند نقل و انتقال و … بهره‌مند شود.

بر اساس آنچه پلیس اعلام کرده، توقیف سیستمی به مدت 15 روز بوده و چنانچه در این مدت کشف حجابی در خودرو ثبت نشود، خودرو بعد از مدت 15 روز رفع توقیف می‌شود.

اگر برای سومین بار گزارشی از کشف حجاب در خودرو در سامانه پلیس ثبت شود، باز هم پیامکی برای صاحب پلاک ارسال می‌شود. در این پیامک از صاحب خودرو خواسته می‌شود که منتظر تماس ماموران بماند. ماموران پلیس در اولین فرصت با صاحب خودرو تماس گرفته و آنطور که مرکز اطلاع‌رسانی پلیس اعلام کرده، از مالک خودرو می‌خواهند که میان توقیف در پارکینگ یا توقیف با قفل چرخ در محل پارکینگ خانه و … یکی را انتخاب کند. در صورت انتقال خودرو به پارکینگ، باید قبض پارکینگ نیز به ماموران تحویل داده شود.