مشاوره حقوقی رایگان - خرید ارز دیجیتال در تلگرام

سلام خسته نباشید

من مدتی هست که در تلگرام کانال خرید ارز دیجیتال زدم و اقدام به خرید ارز از بقیه میکنم
به این صورت که فروشنده مقدار ارزی را به کیف پول تراست ولت من انتقال میده و من هم به همون اندازه پول ریالی به حساباشون واریز میکنم
در صورتی که من نمیدونم صاحب کارتی که دارم براش پول واریز میکنم کیه
میخواستم ببینم امکان داره برای من دردسری ایجاد بشه بابت واریز ها
مبلغ ها از 100 هزار تومان تا 5 میلیون تومان هست معمولا .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله متاسفانه امکان دردسر وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قطعا. بهتر است این کار را رها کنید و حساب را مسدود نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است ارزی که به حساب شما واریز میشه مال دیگری بشه .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما در آینده مشکل ایجاد خواهد شد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
بله احتمال بروز مشکلات حقوقی در هر صورت وجود دارد