مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وقت بخیر
بنده چند مدت پیش برای ی شخص توی تلگرام ارز خریدم ( ب مبلغ 25میلیون تومان) و خب از صحبتامون فیلم گرفتم و با آپ خود برنامه بانک ملی برام پول رو حساب ب حساب درون بانکی زد بعد چند روز از صرافی باهام تماس گرفتن ک ارزی ک خریدم با پول فیشینگ بوده و خب حساب بانک و حساب صرافیم مسدود کردن بعد گذشت چند ماه طرف شکایت کرد و من منع تعقیب شدم و اعتراض زد روی رای دادگاه و الان پرونده من ارجاع شده ب کیفری دو
ایا اعتراضی ک زده روی رای دادگاه تاثیر میزاره ؟ یا رد میشه ؟
اینم بگم من هنوز اقدامی نکردم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید پرونده در دادگاه رسیدگی شود ممکن محکوم بشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه سوء نیت نداشته آید معمولاً تایید نمی شود.
ولی از نظر حقوقی شما مسئول هستید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهر صورت قاضی دادگاه در این مورد تصمیم گیری میکند و هر امکانی وجود آورد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید لایحه دفاعیه دقیق تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست یک لایحه و دفاعی تنظیم نمایید و به دادگاه محترم ارسال کنید