مشاوره حقوقی رایگان - خرید ارز دیجیتال

سلام
ببخشید من تو یه کانالی تبلیغ کار خرید ارز دیجیتال دیدم که بعد هر معامله حقوق میداد بعد پیام دادم و خواستم شروع کنم کارو
منم اصلا اطلاعی نداشتم که پشت پرده این قضیه چیه
بعد اون گفت تو فلان سایت برو احرازهویت کن تا مرحله دو
منم برای اعتماد میگفتم چجوری اعتماد کنم به کارتون میگفت اصلا نیازی نیس شما پول تو کارتتون باشه و اینکه رضایت مشتری هم برام فرستاد
منم اصلا این مدل کلاهبرداری باهاش آشنا نبودم و خیال کردم معتبره چون پولی نمیخواد و ...
منم اینکارارو کردم و کلا همه چی هم ازم خواست ازجمله عکس شناسنامه کارت بانکی و مشخصات و آدرس و شماره موبایل و خلاصه همه چی
منم بهش دادم (منظورم به فرد کلاهبرداره)از سادگی و بی تجربگیم
بعد یکم وقت تو یه شب کارمون استارت خورد و یه 4میلیون و500 ریخت به حسابم گفت ترون بخر بفرست به این آدرس والت بعدش دوباره یه 1تومن فرستاد گفت اینم همینکارو بکن
تازه لینک تراکنش هم ازم گرفت
بعدش اینکارارو کردم و خوابیدم
صبحش حساب بانکیم مسدود شد و اوایل اصلا کلی گیج بودم چرا موجودی نداره حسابم مغازه که میرم
بعدش زنگ و فلان و همه چی شروع شد تازه فهمیدیم چی شده
یچیز عجیب این بود که اولین نفری که زنگ زد گفت برو حسابتو ببند و اینکه اصلا این طرف کسی نبود که طلبکار باشه از من و اینکه نمیدونم شماره منو از کجا آورده بود
خدا میدونه تو اون چندشبه حساب چند نفرو هک کرده بود
که این یارو از حساب مردم هک کرده بود فرستاده بود به کارت من
یچیز عجیب این بود که بعضی ها اضافه زنگ میزدن و میگفتن چرا هک کردی حسابمونو با اینکه فقط 5500 اومده بود به حساب من
و یکنفر هم که بیشتر زنگ میزد میگفت بیاین پول منو بدین و تعهد هم یچیزی بدین که چیزایی که از ما دارین استفاده نمی‌کنید و این شخص بیشتر پیگیر بقیه هم بود و میگفت چرا بقیه رو هک کردی و...
حالا نمیدونم حرفاشون راست بوده یا نه
یا میخواستن زیاده روی کنن تو کلامشون که بترسونن
حالا فقط یکنفر شکایت کرده
بديش اینه که ما از اون یارو کلاهبردار هیچ چیز نداریم و مارو بلاک کرد
فقط یه فیلم از چت داریم
حالا چیکار کنم و اینکه چه اتفاقاتی قراره بیوفته؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بایستی از تخصص یک وکیل استفاده کنید تا با اشراف به پرونده شما را کمک نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ثابت نماید که شما قربانی ماجرا بوده ایید و هیچگونه علم و اطلاع از کلاهبرداری نداشته رافع مسئولیت کیفری خواهد بود در غیر این صورت باید باشید