مشاوره حقوقی رایگان - فحش تلفنی

سلام نسبت دادن زنا به مادر یک شخص در تماس تلفنی
نسبت به مادر آن شخص قذف محسوب می شود؟ مجازات آن چگونه است شلاق دارد یا جزای نقدی یا هر دو با هم؟
نسبت به خود شخص چگونه است توهین محسوب می شود و جزای نقدی آن چه مقدار است؟
در هر مورد باید مادر یا خود شخص بصورت جداگانه شکایت کنند؟
آیا فرقی هم می کند که شخص فحاش خودش تماس گرفته باشد یا فرد مخاطب با او تماس گرفته باشد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مجازات قذف شلاق است و گاها تبعید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام؛ وقت بخیر. نسبت به مادر و فرزند قذف محسوب می‌شود و هر کدام می توانند شکایت کنند و فرقی نمی کند کی تماس گرفته باشد منتهی باید ثابت کنید .
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون مجازات اسلامی نسبت به مادر که قذف شده 80 ضربه شلاق دارد در صورت احراز، و در خصوص شخصی که به وی توهین شده برای مجرم مطابق ماده 608 قانون مجازات اسلامی جزای نقدی 6 تا 24 میلیون تومان متصور است