مشاوره حقوقی رایگان - سرقت پول از کیف

سلام ، در سفر تور ترکیه یکی از همسفرهامون که باهم در دواتاق مجزا در یک سوییت هتل اقامت داشتیم ، زمانیکه حضور نداشتم در اصلی اتاقهارو بسته و وارد اتاق من شده و بعد از 2 دقیقه از اتاق من خارج شده و در اصلی رو باز کرده و اتاق خودش برگشته بسرعت . بعد از اون مقدار زیادی ارز از کیف من گم شده و همه اینها رو دوربین مداربسته ضبط کرده و من داخل گوشیم دارمشون
ایا میتونم توی ایران ازش شکایت کنم ؟ از وقتی برگشتیم هم کلی فحاشی و ... بهمون کرده و ادعای شکایت میکنه درحالیکه اونجا باوجود دیدن فیلمش انکار کرد ولی همه گروه به دزد بودن این دختر مطمن بودن با دلیل و سند ، یکی از اقوامشونم گفته سابقه دزدی داشته قبلا و بار اولش نیست
ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور میتونم پولم رو ازشون بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در دادگاه ایران می توانید شکایت کنید و فیلم را به شعبه ارائه دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب نظر میرسد شما باید در ترکیه شکایت را مطرح کنید زیرا محل وقوع جرم آنجا بوده

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله مي توانيد در دادسراي محل طرح شكايت نماييد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید همانجا موضوع را به پلیس اطلاع می دادید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید شکایت خود را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با ارائه مدرک و ادله اثباتی می توانید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید