مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان طرح شکایت

باسلام، اگر سرقتی با مبلغ زیر 40 میلیون تومان صورت گرفته باشد و آثار سرقت کامل از بین رفته باشد و 8 ماه از فعل سرقت گذشته باشد آیا شاکی می تواند علیه سارق طرح شکایت کند؟ آیا مروز زمان مانع طرح شکایت نمی شود؟
با سپاسر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
جرم مشمول مرور زمان نشده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است و مشمول مرور زمان نشده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشمول مرور زمان نمی شود و امکان شکایت وجود دارد.
فقط شاکی باید دلیل و مدارک کافی داشته باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله تا یکسال نیر شکایت شما بررسی خواهد شد ولی اگر دلایل از بین رفته باشد شکایت عملا بی فایده خواهد بود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تا یکسال از تاریخ وقوع جرم یا اطلاع از آن قابل پیگیریست

یک وکیل

با سلام وقت بخییر بلی می تواند شکایت ولی باید ادله به دادگاه ارائه نماید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
مشمول مرور زمان نشده و همچنان قابل شکایت است.
اگر آثار جرم از بین رفته باشد برای اثبات آن باید مدارک و دلایل قانونی وجود داشته باشد/

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
بازه زمانی جرائم مشمول مرور زمان ، یکسال از تاریخ اطلاع از وقوع جرم است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شکایت نمایید
ولی شما باید با ارائه دلایل و مستندات ، ادعای خود را اثبات نمایید

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

سلام با داشتن دلیل ومدارک میتونید شکایت کنید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
مرور زمان جرائم قابل گذشت یک ساله و شاکی هنوز فرصت داره ولی اصل بر برائته، باید دلایل و مدارک کافی داشته باشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله مرور زمان هنوز کاملا تمام نشده هرچه سریعتر اقدام کنید

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. مانعی از جهت مرور زمان وجود ندارد ولی بدون ادله و مستندات که نمی توان در دادگاه پیروز شد.