مشاوره حقوقی رایگان - آیا مادر پاراتیروئید میتواند حضانت پسر بچه یکساله را به عهده گیرد؟

با سلام.....
خانم بنده دارای بیماری پارانوئید می باشد و الان چندین ساله تحمل کردم ولی دیگه نمیتونم ببینم بچمو داره عذاب میده. قرار شده که طلاق بگیریم و آیا حضانت بچه با وجود این بیماری که پرونده پزشکی آن مشهود است به مادر داده می‌شود؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این نوع بیماری از موارد سلب حضانت نمی باشد

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

سلام .درصورتی که بیماری پارانوئید ثابت شود می توان به ماده 1173 و1175قانون مدنی استناد کرد و می توان طفل را از مادر گرفت.