مشاوره حقوقی رایگان - خانه ویلایی نسقی برای تبدیل شدن به آپارتمانی نیاز به عقب نشینی دارد؟

باسلام. ما یک خانه ویلایی سند دار داخل یک کوچه یک و نیم متری داریم. خانه روبرویی ما که نبش خیابان است نسقی است و صاحبخانه در حال ستون گذاری برا بالا بردن طبقه است و عقب نشینی نکرده. آیا چون خانه نسقی است نیاز به عقب نشینی ندارد؟
لطف کنید راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بسته به طرح هادی روستا که متراژ کوچه تعیین شده ، بله از دو طرف باید عقب نشینی صورت گیرد