مشاوره حقوقی رایگان - ادعای طلبکاری از معامله خرید اسب

من یه اسبی خریداری کردم که باهم قیمت 10 تومن توافق کردیم و به صورت لفضی انجام شد و یازده میلیون بابت پول اسب و نعل و کرایه ما پرداخت کردیم و اسبو بعد یک هفته اوردن تحویل شخص دیگه ای دادن و بعد مدت 20 روز طرف گفت اسب قیمتش شده 50 میلیون و 40 میلیون دیگه باید بدی گفتم نمیتونم ده تومنم و بدید اسب واسه شما گفتن نه کسی نمیخرتش و باید پولشو بدی و یا اینکه صبر کنی تا محرم بفروشی و 5 ماه جای دیگه تو اسطبل واسته بود و تحویلم ندادن و نگو اسب عفونت خونی داره به من نگفتن دیدم اسب لاغره و چاق نمیشه نگو مریضه و یه روز رفتم دیدم اسب نیست و طرف اقای دلال بی اجازه اسبو فروخته بود و گفتم خوب کتری کردی فروختی پس ده تومن منو بده گفت نه باید 30 تومن دیگه باید بهم بدی گفتم چرا اصلا بگو اسبو بیارن و پس گرفتمش تازه بعد 5 ماه گفتن ما غذا نداریم بهش بدیم گفتم منم 50 میلیون نمیخوام گفتن حالا ببر درست میشه گفتم اقا از 10 تومنم 5 میلیونمو بدید گفتن نه کسی نمیخره و اسب افتاد بعد یک هفته مرد
الان از من شکایت کردن کخ 40 میلیون بگیرن باید چیکار کنم هیچ مدرک کتبی و چک و سفته ای و هیچ قراردادی بین ما نوشته نشده
اما دوتا شاهد اورده که اصلا تو معامله ما نبودن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شهود اوراجرح کنید یاشما شهود معارض ببرید یا باطرح سوالاتی از شهود در جلسه تناقض گویی حرفهای انان را اثبات کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلبلی برای اثبات ادعا دارید میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شهود را جرح نمایید و یا به شهود خود استناد نمایید

یک وکیل :

حتما مشاوره بگیرید . اما اجمالا با داشتن یک شاهد نیز مساله را می توان حل نمود.