مشاوره حقوقی رایگان - درخواست وکیل

باسلام و تشکر از بابت راهنمایی ها و مشاوره شما
با توجه به اینکه بیش از دو هفته هست همسرم بدون اجازه و رضایت اینجانب ترک منزل و فرزندان نمودند و به منزل پدرشان در شهرستان رفتند و تاکنون برنگشتند ، و با عنایت به راهنمایی و مشاوره یکی از وکلای محترم آن سامانه ، ملاک تعیین صلاحیت رسیدگی کننده به دعوی الزام به تمکین ، دادگاه خانواده محل اقامت شهرستان همسرم( خوانده ) بوده و نه محل کار و یا سکونت اینجانب ( خواهان ) و ارسال و ابلاغ اظهارنامه رسمی از طریق یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی واقع در حوزه قضایی شهرستان محل اقامت همسرم امکان پذیر می باشد ، لذا این بدان معنی است که من مکرر بایستی شهرستان بروم ؟؟
آیا نیابت قضایی چاره کار نیست ؟؟ یا که نه و حتماً اینجانب مکرر بایستی به شهرستان مراجعه کنم و یا آنکه وکیل بگیرم ؟؟
آیا وکلای محترم تهران این کار را متقبل می شوند یا که بایستی از شهرستان وکیل تعیین نمایم ؟؟
درصورت قبول وکالت از سوی وکیل ، هزینه وکالت و دادرسی مجموعاً در چه حدود مبلغی برآورد می گردد ؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " متقاضی محترم : درخواست اعطای وکالت پرونده خود را در ستون "وکیل می خواهم" درگاه حقوقی دادراه با ذکر حوزه قضائی محل شهرستانی که وکیل می خواهد در آنجا طرح و دفاع از دعوی شما را به عهده بگیرد مطرح و ثبت نمائید تا وکلای دادگستری محترم عضو افتخاری درگاه الکترونیکی دادراه که در شهرستان موردنظر اقامت دارند ، به درخواست شما با ذکر مبلغ حق الوکاله و نحوه دریافت آن پاسخ ارائه نمایند .