مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اتاق تعویض و گرفتن پول و خسارت

با سلام بنده وانت نیسانی خریدم بعد از 50روز که وکالت بهم دادن رفتم برا تعویض پلاک افسر راهنمایی گفت که ماشینت اتاق جلو به طور غیر مجاز تعویض هست کارشناسی ام بردم میگه سالمه الان فروشنده پول من بهم نمیده و میگه تو 24ساعت وقت داشتی معامله فسخ کنی داخل قولنامه ام چیزی ننوشته که ماشین این مشکلات داره یا نداره بهم میگه ک برو شکایت کن چیزی دستت نمیاد الان من میتونم شکایت کنم و تمام پول و پولی که تو این مدت خرج ماشین کردم برگردونم؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

اگر در قرارداد خرید خودرو حق فسخ را از خود سلب نکرده باشید می توانید سریعا به دلیل خیار عیب از دادگاه فسخ معامله را درخواست کنید البته باید قبلش اظهارنامه به فروشنده بدهید