مشاوره حقوقی رایگان - ابطال حکم قطعی شعبه تجدید نظر دادگاه عمومی

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
حکمی در شعبه تجدید نظر براساس موازین قانونی توسط قضات محترم قطعی می شود . چند سال بعد شخص ثالثی به این حکم اعتراص کرده و براساس ابلاغ ویژه ریس قوه قضائیه قاضی دیگری مامور رسیدگی به پرونده می شود . قاضی جدید حکمی که قبلا قطعی شده بود را ابطال می نماید . ایا قاضی محترم که جهت گیری خاصی با شخص ثالث داشته این اختیار را داشته است که حکمی که قبلا براساس موازین قانونی قطعی شده ابطال نماید ؟ برای اعتراص به حکم صادر شده چه راهکاری وجود دارد ؟
آیا به حکمی که بر اساس دستور ویژه قوه قضاییه قاضی دیگری برای رسیدگی تعیین شده قابل اعتراض هست یا خیر
اگر قابل اعتراض باشد راهکار اعتراض چگونه است
دیوان عالی کشور یا اعاده دادرسی یا اعمال ماده 477 یا یک راهکار دیگر؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر رای قطعی شده است باید اعاده دادرسی شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا دادنامه بررسی نگردد نمی توان اظهار نظر کرد