مشاوره حقوقی رایگان - مالخری

باسلام خسته نباشید لطفاکمکم کنین من جوان 20 ساله ای هستم که دراژانس کارمیکنم یک آقایی که تازه مسافرم شده بودیم چند روزی بعد یه روز زنگ زده گوشیم گفت که وسایل خونه دارم مشتری داری منم بهش گفتم آره سمساری میشناسم که منومیشناسن بیارتا برات بفروشم بعد نیم ساعتی زنگ زدگفت بیاین ببریم وسایلارو بعدمنم رفتم یه ده دقیقه ای منو آلاف کرد بعدش اومد هشت اسباب برقی مثل ابمیوه گیری بودوغیره بعدشم سمساری به من گفت چون تورومیشناسم ازتون مهرآمضا میگیرم بعدش گرفت پول 8تیکه شدش 1میلیون 600 تومان وسه تاقالیچه شد3میلیون بعدشم اون رفت منم رفتم آژانس بعد سه چهار روزی ازکلانتری زنگ زدن گفتم بیاین کارتون داریم وقتی رفتم بازجویی گرفتن ازم منم ترسیده بودم چون تاحالا همچین جاهایی نرفتم بی سابقه هستم بعدش اون دزده گفته بود که من به راننده وسط راه گفتم که اسباب هادزدین وازخونه دامادم دزدیم بعد ماروبازداشت کردن به جرم مالخری بعد قاضی بهم گفت برو رضایت شاکیتو بگیر بعد منم گرفتم اما برام سه سال حبس تعزیری یاتعلیقی کدومشه چون من بدبخت نمیدونستم الانم پرونده دست بازپرسی رسیده وقت دادگاه اومده واسه 9 روز دیگه بنظرتون حکمم چیه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم مالخری مجازات حبس
خواهد داشت ولی در صورت رضایت شاکی ممکن است مشمول تخفیف بشوید یا مجازلت تعلیق بشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت رضایت شاکی ممکن است مشمول تخفیف بشوید