مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به دریافت پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و تنظیم سند

با سلام. ملکی را از فردی خریداری نمودم که خود ایشان هم قبل از من از سازنده خریداری کرده بوده. اکنون می خوام دادخواست الزام به دریافت پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و تنظیم سند بدهم. آیا خوانده باید فروشنده باشد و یا سازنده ؟ آیا نیاز هست سازنده هم به عنوانی (مثلا مطلع) در دادخواست ذکر گردد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست باید به طرفیت فروشنده و سازنده هر دو باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست باید به طرفیت فروشنده و سازنده هر دو باشد