مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار

سلام .
میخواهم علیه سازنده ملک مسکونی ام شکایت عدم دریافت پایان کار ساختمان و الزام وی بدهم. لیکن ساختمان تا کنون چند دست جابجا و فروخته شده نمیدانم سازنده چه شخصی و کجاست. به چه صورت اقدام کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

گر سند بنام شده نیاز نیست با همان سند برو دفتر الکترونیک شهر بگیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید از طریق شهرداری یا مالکین قبلی این امر را احراز نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورت مجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت مالک و سازنده اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شما اخذ پایان کار جز تعهدات فروشنده باشد می توانید الزام فروشنده را به اخذ پایانکار بخواهید در غیر اینصورت ماری نمیشه کار شما در زمان معامله احتمالا ملک را با همین شرایط خریداری کرده اید و اینکه این ملک چند دست یا این شرایط معامله شده نشان میدهد اخذ پایان کار برای این ساختمان به راحتی ممکن نیست و حتی ممکن است که پایانکار نیز ندهند.
به هر حال شما خودتان نیز می توانید با مشارکت بقیه مالکین جهت اخذ پایانکار اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس سازنده اولیه ومالکین مشاعی افدام گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به طرفیت کلیه مالکان قبلی دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از روی قرارداد یا به شهرداری مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مالکان سابق و شهرداری مربوطه پیگیری نموده و دادخواست الزام به اخذ پایان کار ارئه نمایید