مشاوره حقوقی رایگان - توضیح نامه پزشک قانونی

سلام. من متوجه نمیشم. پزشک قانونی نوشته. با معاینه مجدد و بهبودی بدون عیب و صدمات ذکر شده و ... و بابت شکستگی استخوان بینی معادل چهار درصد دیه تعلق میگیرد. الان چه مقدار پول دسته مارو میگیره. من نمیفهمم میشه توضیح کامل بدید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. دیه سال 96 دویست و ده میلیون تو مان است که طبق نظر پزشکی قانونی 4% آن معادل هشت میلیون و چهارصد هزار تومان می باشد.