مشاوره حقوقی رایگان - پنهان کردن بیماری شدید دو قطبی در عقد

سلام . من بعد از عقد متوجه شدم ک خانمم بیماری شدید دو قطبی دارن و مادرشان هم همین بیماری رد دارن و چند سال هست ک در گیر این مسله هستم. همسر بنده دو سال پیش مهریه رو ابرالذمه کردند در محضر. و پدر ایشان دنبال حجر و مهریه هستند ک حکم حجر رو گرفتن .اما پزشکی قانونی تاریخ حجر و رو دوبار رد کرده با تاریخ ابرا
حال من با مشکل مینسک در دوزانوو دیسک کمردوتا بچه ک یکیش بخاطر داروهای مادرش ابتلا به اوتیسم چه کار باید انجام بدم درخواست مهریه قیم
با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

یک وکیل :

پدر ولی کودک به شمار می رود لذا نیاز به قیم نیست اما برای همسرتان باید قیم تعیین شود.