مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن چک برگشتی

سلام وخسته نباشیدچک به نام بنده شده امامتاسفانه هم چک وهم برگه برگشتی چک گم شده اما از چک عکس دارم میتوانم باعکس چک از بانک وصول کنم یا برگشت بزنم چکارکنم که چک وصول بشه چون برای مشتری بوده ان هم نمیخواهد پاس کند لطفان راهنماییم کنید خیلی ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید اعلام مفقودی شود.به بانک مراجعه وببینید از برگشت می توانند مجدد به شما گواهی داده شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ابتدا طی یک درخواست از بانک بخواهید که اولا چک شماره را به دلیل مفقود شدن پرداخت نکند، ثانیا طی یک اظهارنامه به صادر کننده اخطار شود، که نسبت به پرداخت طلب شما اقدام نماید، ثالثا دادخواست مطالبه وجه به استناد کپی چک مفقود شده را بدهید به طرفیت صادر کننده و بانک مربوطه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با ارائه تصویر چک نمی توانید مبلغ آن را وصول نمایید . ابتدا اعلام مفقودی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اعلام مفقودی به بانک و با ارائه کپی چک و گواهی عدم پرداخت دادخواست مطالبه وجه بدهید