مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام پدرم سال 92 یک واحد اپارتمان پیش خرید کرد سال 95 کلاهبردار فرار کرد و اپارتمان ما را به نفر دیگری فروخته منتها تاریخ قولنامه او 6 روز از ما عقب تر هست ولی فاقد کد رهگیری میباشد و کد رهگیری در قولنامه ما هست و اتحادیه صنف املاک اطلاعات ما ثبت شده اپارتمان به چه کسی میرسد

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به شما که موارد قانونی را رعایت کردید زیرا کد رهگیری اماره ایست بر انجا تعهدات و قانونی بودن اقدامات اما باید دید کدام دلیل اقوی است و محکمه ان را می پذیرد